Nalewka zoładkowa - Rózana Nalewki
Gotowy zestaw składników do przyrządzania nalewki żołądkowej z pączkami róży. Składniki i ich proporcje zostały dobrane by móc w dużej skali skorzystać z ich walorów. Nalewka ma cudny różany aromat. Zestaw należy zalać alkoholem (2 l/na całe opakowanie) i odstawić w ciemne miejsce. Nalewka powinna leżakować około 4-5 tygodni.
Ma słodko-kwaśny smak z nutą goryczy.
Sposób przygotowania: zawartość opakowania wsypać do słoja/butelki, zalać 2 litrami alkoholu i odstawić w ciemne miejsce na ok. 4-5 tygodni dojrzewania.
Składniki: Cukier, cukier kandyzowany lodowy, pączki róży, hibiskus, plasterki cytryny, plasterki pomarańczy, cukierki o smaku różanym.
Waga netto: 420 g
Kraj pochodzenia: Niemcy

