Skórka pomaranczowa w czekoladzie 100g Owoce i orzechy w czekoladzie, Dzień Babci i Dziadka
Skórka pomarańczowa - to nie soczysty miąższ, lecz gruba i mięsista skórka w czekoladzie jest przedmiotem pożądania smakoszy. Czekoladowe pałeczki z kandyzowaną skórką w środku są smaczne i pięknie się prezentują. Spróbuj ciekawego połączenia słodkości przełamanej deserową czekoladą.
Waga netto: 100 g
Wymiary: 4 cm x 5,7 cm x 18 cm
Składniki:
kandyzowana skórka pomarańczowa 53% [skórka pomarańczowa, cukier, zagęszczony sok z cytryny], czekolada deserowa 46% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina], substancja glazurująca: guma arabska, szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.
Wartość odżywcza w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1745 kJ/416 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
14g 8,5g |
Węglowodany w tym cukry |
67g 66g |
Błonnik | 6g |
Białko | 1,8g |
Sól | < 0,01g |