Serce z ciemnej czekolady z figami Czekolady, Doskonałe na prezent, Dzień Kobiet
To pyszna gorzka czekolada w kształcie serca z najwyższej jakości belgijskiej czekolady wzbogacona owocami figi. Plastry figi dodają zarówno uroku, jak i niepowtarzalnego smaku tej czekoladzie. Powstaje ona w procesie ręcznego formowania oraz konfekcjonowania w polskiej manufakturze. Czekolada klasy PREMIUM.
Jak przechowywać czekoladę?
Idealną temperaturą do przechowywania czekolady jest 12-20°C. Nie należy przechowywać czekolady w lodówce, ale w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu! Nie przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach.
Składniki: czekolada 94% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), figi liofilizowane 6. Masa kakaowa w czekoladzie min. 60%. Może zawierać mleko, orzechy i zboża zawierające gluten.
Waga netto: 80 g
Kraj pochodzenia: Polska
Wartość odżywcza w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 2276 kJ/544 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
37g 22g |
Węglowodany w tym cukry |
42g 39g |
Błonnik | 10g |
Białko | 6g |
Sól | 0,02g |





























