Mango Pomarancza Herbata Czarna
Sposób parzenia
Opis herbaty
Finezyjne połączenie soczystego mango i dojrzewającej w słońcu pomarańczy na bazie czarnej herbaty cejlońskiej to rozkosz dla podniebienia! W herbacie Mango Pomarańcza zmieszaliśmy na bazie Cejlonu mango kandyzowane razem ze skórą i kwiatem pomarańczy, co dało bardzo smakowite efekty!
Owocowa rozgrzewka dla fanów słodkich, słonecznych smaków!
Składniki
Ceylon BOP1, mango kandyz 5%, skórka pomarańczy 1%, pomarańcza kwiat, aromat.
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Sri Lanka
Sposób przygotowania
- Mango Pomarańcza należy parzyć 2-3 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to pół łyżeczki/filiżanka.