Mango Lassi Herbata Czarna
Sposób parzenia
Ilość herbaty
pół łyżeczki/filiżanka
Temperatura
95 °C
Czas
2-3 min
Ilość zaparzeń
raz
Opis herbaty
Herbatka czarna Mango Lassi zabierze Was we wspaniałą podróż smaku.
Ta pyszna mieszanka inspirowana jest indyjskim napojem w wersji z mango i kokosem. Na bazie herbaty Assam, z dodatkiem mango, kokosa oraz cytryny orzeźwia i czaruje zapachem!
Składniki
Assam, mango, kokos, aromaty, cytryna liofilizowana
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Indie
Sposób przygotowania
- Mango Lassi należy parzyć 2-3 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to pół łyżeczki/filiżanka.
ID: HCZA.0256
