Ksiezyc Marrakeszu Herbata Czarna, Herbaty Jesienne
Sposób parzenia
Opis herbaty
Chcesz poczuć smak orientu? Zaparz sobie Księżyc Marrakeszu!
Na bazie czarnej herbaty Assam wspaniałej jakości, z dodatkiem kwiatu hibiskusa oraz granatu, dopełniony płatkami migdałów, a do tego wszystkiego wiśnie liofilizowane, które nie utraciły nic ze swoich wspaniałych właściwości - to właśnie On!
Tego słodkiego, orientalnego smaku nie sposób nie pokochać.
Składniki
Herbata czarna Assam, kwiat hibiskusa, kwiat granatu, płatki migdału, wiśnia liofilizowana, aromat
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Indie
Sposób przygotowania
- Księżyc Marrakeszu należy parzyć 2-3 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to pół łyżeczki/filiżanka.






















