Tecza smaku Herbata Specjalna, Dzień Babci i Dziadka
Sposób parzenia
Opis herbaty
Herbata Tęcza smaku to herbata funkcjonalna, skomponowana z naturalnych składników takich jak: rumianek, płatki bławatka, płatki nagietka, płatki róży, jabłko, ananas. Połączenie rumianku z owocami nadaje herbacie ciekawy smak. Wypita wieczorem ukoi nerwy i pozwoli zrelaksować się przed snem.
Skład
Rumianek, jabłko, ananas, płatki bławatka, płatki nagietka, płatki róży
Składniki
Rumianek, jabłko owoc, ananas, płatki bławatka, płatki nagietka, płatki róży
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Polska
Sposób przygotowania
- Tęcza smaku należy parzyć 3-5 min, w temperaturze wody 80-90 °C.
- Proponowana dawka to łyżeczka/filiżanka.