Pu Erh Irlandzka Whisky Herbata Czerwona - Pu Erh, Herbaty Jesienne, Herbaty Zimowe
Sposób parzenia
Pu Erh Irlandzka Whisky – chińska herbata czerwona Pu erh z regionu Yunnan, o aromacie irlandzkiej whisky, z dodatkiem słodziutkiej, dojrzałej rodzynki i aromatycznego ananasa i suszonych liści jeżyny.
Delikatnie ziemisty smak pu erha idealnie komponuje się z intensywnymi owocami i szlachetnym aromatem dobrej whisky.
Składniki
Pu Erh, rodzynki, ananas owoc, liść jeżyny, aromat
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Chiny
Sposób przygotowania
- Pu Erh Irlandzka Whisky należy parzyć 3-5 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to łyżeczka/filiżanka.