Jabłka w czekoladzie z cynamonem Owoce i orzechy w czekoladzie
Tradycyjny smak polskich jabłek wzbogacony czekoladą deserową i mielonym cynamonem, zmieniając je w przepyszny deser, któremu trudno się oprzeć.
Ręcznie krojone, kandyzowane cząstki jabłek smakują wyśmienicie, a czekolada i cynamon niezwykle wzbogacają doznania smakowe. Spróbuj tej smacznej przekąski w szczególności w zimie, a z pewnością Cię rozgrzeje i doda energii.
Waga netto: 100 g
Wymiary: 4 cm x 5,7 cm x 18 cm
Składniki:
kandyzowane jabłka 51% (jabłka, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat), czekolada deserowa 47% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), cynamon 2%. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.
Wartość odżywcza w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1744 kJ/415 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
14g 8,5g |
Węglowodany w tym cukry |
67g 61g |
Błonnik | 5,2g |
Białko | 3,1g |
Sól | < 0,01g |

















