Herbata z Morwa Herbata Specjalna, Herbaty Wiosenne
Sposób parzenia
Opis herbaty
Herbata z Morwą to mieszanka ziół: morwa, pokrzywa, mniszek, strąki fasoli. Liście morwy zawierają witaminy z grupy B oraz przeciwutleniacze.
Napar ma przyjemny, lekko słodkawy smak i ziołowy aromat.
Składniki
Liść morwy, liść pokrzywy, mniszek, strąki fasoli
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Polska
Sposób przygotowania
- Herbata z Morwą należy parzyć 10-15 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to dwie łyżeczki/filiżanka.
Kobiety w ciąży, lub karmiące, dzieci czy osoby zażywające jakiekolwiek leki powinny zasięgnąć porady lekarza przed zażyciem produktu.