Ciastka Warszawskie – owsiane z czekolada i wanilia Ciastka, cukierki, batony
Bezglutenowe ciasteczka z hiszpańską gorzką czekoladą (Torras) i aromatyczną wanilią. Smacznego!
Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, rodzynki, olej kokosowy, siemię lniane, erytrytol (substancja słodząca), czekolada gorzka bez dodatku cukru (miazga kakaowa, substancje słodzące [erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%], masa kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator [lecytyna sojowa], aromat waniliowy, masa kakao min. 60%), wanilia, sól himalajska.
Produkt bezglutenowy.
Waga netto: 150g
Wyprodukowano w Polsce.
Wartość odżywcza w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1828 kJ/437 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
24,6g 15,1g |
Węglowodany w tym cukry |
46,8g 10,7g |
Błonnik | 9,4g |
Białko | 10,1g |
Sól | 0,13g |