Amelia Herbata Czarna
Sposób parzenia
Opis herbaty
Oglądaliście słynny, francuski film "Amelia"? Ta herbatka jest inspirowana aromatami, smakami i zapachami tego filmu!
Herbata czarna Amelia ma urzekający wygląd i wyrazisty owocowy smak. To wszystko za sprawą harmonijnie dobranych dodatków: słodkich jagód, liofilizowanej czerwonej porzeczki, a do tego kwiatów jaśminu i wrzosu. A to wszystko na bazie pysznej herbaty Assam.
Herbatka wprost przeznaczona na jesienny, filmowy wieczór. Pachnie przygodami na fioletowych od wrzosów i jagód wzgórzach...
Składniki
Assam, jagody, czerwona porzeczka liofilizowana, jaśmin, wrzos, aromat
Sposób przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia
Indie
Sposób przygotowania
- Amelia należy parzyć 2-3 min, w temperaturze wody 95 °C.
- Proponowana dawka to pół łyżeczki/filiżanka.